Inloggen

 

collage

Het Blaque Concept

Kopen

Alle kledingstukken en accessoires zijn te koop. Het kan zijn dat niet alle kledingstukken en accessoires op de site staan afgebeeld. Mocht u het juiste item niet vinden tussen het uitgebreide assortiment, neemt u dan contact met ons op. Dan kijken wij of wij iets voor u kunnen betekenen.

Ziet u een kledingstuk en/of accessoire en u wilt deze graag in een andere kleur hebben, dan horen wij dit graag en gaan wij voor u contact opnemen met de desbetreffende leverancier. Onze leveranciers hebben vaak de kledingstukken en accessoires in verschillende kleuren. Wij kunnen echter niet alles inkopen, maar wel voor u apart bestellen. Wij hebben regelmatig aanvoer van nieuwe kleding, zodat onze collectie up-to-date blijft.

 

Op maat maken

Wilt u een mantelpak, galajurk, bruidsjurk, topje of ander kledingstuk op maat laten maken? Geen probleem, wij maken gebruik van een naaiatelier en ervaren coupeuses voor wie geen enkel couture kledingstuk te moeilijk is. Zo kan de jurk naar uw eigen smaak op maat worden gemaakt.

 

Bij uw eerste bezoek nemen we door wat uw wensen zijn. Mocht u dit nog niet weten, dan horen wij graag voor welke gelegenheid u een kledingstuk wilt hebben en waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij gaan samen met u een kledingstuk samenstellen. 

 

Als we tot overeenstemming komen, sturen wij u een prijsopgave en de stof waarvan het kledingstuk gemaakt zal gaan worden. Indien u hiermee akkoord gaat, nemen wij uw maten op en maken een eerste pasafspraak. Vervolgens geven wij de coupeuse opdracht om het eerste pasmodel te maken.

 

Lees meer...

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Let op! Deze site maakt gebruik van cookies.

Verander je browsersettings of ga er anders mee akkoord. Lees meer

Akkoord