Inloggen

 

collage

Het Blaque Concept

Kopen

Alle kledingstukken zijn te koop. Het kan zijn dat niet alle kledingstukken op de site staan afgebeeld. Mocht u juiste item niet vinden tussen het uitgebreide assortiment, neemt u dan contact met ons op. Dan kijken wij of wij iets voor u kunnen betekenen. Wij hebben regelmatig aanvoer van nieuwe kleding, zodat onze collectie up-to-date blijft.

 

Op maat maken

Wilt u een mantelpak, galajurk, bruidsjurk, topje of ander kledingstuk op maat laten maken? Geen probleem, wij maken gebruik van een naaiatelier en ervaren coupeuses voor wie geen enkel couture kledingstuk te moeilijk is. Zo kan de jurk naar uw eigen smaak op maat worden gemaakt.

 

Bij uw eerste bezoek nemen we door wat uw wensen zijn. Mocht u dit nog niet weten, dan horen wij graag voor welke gelegenheid u een kledingstuk wilt hebben en waar u voorkeur naar uitgaat. Wij gaan samen met u een kledingstuk samenstellen. 

 

Als we tot overeenstemming komen, sturen wij u een prijsopgave en de stof waarvan het kledingstuk gemaakt zal gaan worden. Indien u hiermee akkoord gaat, geven wij de coupeuse opdracht om het eerste pasmodel te maken.  Zij neemt uw maten op en maakt een model.

 

Lees meer...

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Let op! Deze site maakt gebruik van cookies.

Verander je browsersettings of ga er anders mee akkoord. Lees meer

Akkoord