Inloggen

 

collage

 

 

Hier kunt u alles lezen over de procedure en onze voorwaarden m.b.t. het huren van onze kledingcollectie, schoenen, tassen, accessoires en hoeden. Klik op een titel en de informatie wordt aan u getoond.

 

 

De kledingcollectie huren

 

 1. Shop

  Zoek het juiste kledingstuk uit. Kijk goed naar de omschrijving en de maat.

 2. Huur

  Geef de huurdatum aan. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Vul vervolgens de datum en de naam van het desbetreffende event in. Hiermee voorkomt u dat iemand op hetzelfde feest dezelfde outfit draagt.

 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat het kledingstuk op tijd aankomt, zodat u kunt schitteren op uw feest.

 4. Retour

  De volgende dag doet u de outfit weer in de originele verpakking. Plak de retoursticker erop en stuur het pakket aangetekend terug.

 • Stomerij- en reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u in uw outfit, zodat wij deze op onze website kunnen plaatsen.

 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

 

Prijzen

De huurprijzen variëren van €75 tot €275 voor vier dagen. Mocht u een kledingstuk langer dan vier dagen huren, dan komt er circa €10 per dag bij met een maximum van €50. Blijft het item langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt het kledingstuk op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u het kledingstuk op dinsdag terugsturen zonder extra kosten.

De waarborg bedraagt minimaal €100. De borg kan behoorlijk oplopen bij een duurder artikel. Komt u de jurk in de boutique huren, dan is de borgsom veel lager. U krijgt deze terug zodra wij het kledingstuk weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen.

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u een outfit huurt, is deze gereinigd en in perfecte staat. De outfit wordt in een doos verstuurd. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen. Indien een jurk niet goed zit, kunnen wij het altijd voor u verstellen. Neem dan contact met ons op.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt de outfit ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur een outfit leveren. Wij sturen de outfit alleen op na betaling.

Versturen

Als u de outfit retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug. Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Als u een outfit selecteert, krijgt u direct te zien of deze beschikbaar is. Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het best uw reservering zo vroeg mogelijk doorgeven.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 dagen tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

Waar u op moet letten als u een jurk huurt

Wees voorzichtig met de gehuurde outfit. Zorg ervoor dat u uw parfum opdoet voordat u uw kledingstuk aantrekt. Let op met eten en drinken. Een jurk is een zeer fragiel voorwerp. Door jurken meteventuele glitters, steentjes of andere decoraties vragen wij u er voorzichtig mee om te gaan. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt, zorg dat de jurk niet aan de schoen blijft hangen en voorkom dat u met uw hakken op de (lange) jurk gaat staan. Veel jurken zijn van chiffon. Mocht er iemand in uw buurt roken, wees dan alert voor sigaretten-gaatjes. De chiffon wappert snel en komt dan tegen een sigaret aan. Het kan altijd gebeuren dat er een vlek op de jurk komt. De meeste vlekken worden er door onze stomerij weer uitgehaald. 

 

Schoenen huren

 1. Shop

  Zoek schoenen uit die bij u passen.
 2. Huur

  Geef de huurdatum aan. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Vul vervolgens de datum en de naam van het desbetreffende event in. Hiermee voorkomt u dat iemand op dezelfde gelegenheid dezelfde schoenen draagt.
 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat de schoenen op tijd bij u aankomen. Trek de schoenen aan en schitter op uw feest.
 4. Retour

  De volgende dag doet u de schoenen weer in dezelfde doos, waarin u deze heeft ontvangen, terug. Plak de retoursticker erop en stuur de doos aangetekend terug.
 • Reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u met de schoenen, zodat wij deze op de Blaque-website kunnen plaatsen. 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

 

Prijzen

De huurprijzen variëren van €35 tot €85 voor vier dagen. Mocht u de schoenen langer dan vier dagen huren, dan komt er €5 per dag bij met een maximum van €25. Blijft u langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt de schoenen op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u deze op dinsdag terugsturen zonder extra kosten. 

De waarborg bedraagt minimaal €75. De borg kan behoorlijk oplopen bij een duurder artikel. Komt u de schoenen in de boutique huren, dan is de borgsom veel lager. U krijgt deze terug zodra wij de schoenen weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen. U kunt ervoor kiezen om een verzekering bij ons af te sluiten. De €5 verzekering dekt voor hele kleine schades de lading. Diefstal, verlies en aangetoonde grote schades vallen hier niet onder. Deze zijn voor rekening van de huurder. 

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u schoenen huurt, zijn deze gereinigd en in perfecte staat. De schoenen worden in een doos verstuurd. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt de schoenen ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur schoenen leveren. Wij sturen de schoenen alleen op na betaling.

Versturen

Als u de schoenen retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Als u schoenen selecteert, krijgt u direct te zien of deze beschikbaar zijn. Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het best uw reservering zo vroeg mogelijk doorgeven.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

Let op

Als u schoenen met een dunne hak huurt, wees dan voorzichtig met de stenen op de straten. Vermijd ook zoveel mogelijk gras, aangezien deze vlekken er moeilijk uit te halen zijn. Indien u van tevoren weet dat u op gras of kleine stenen gaat lopen, kunt u dat aangeven. Dan laten wij onzichtbare plastic hoesjes onder de hak zetten. Wij leveren ook aparte hoesjes die u kunt kopen.

Schoenen met glitters en/of steentjes zijn zeer kwetsbaar. Let u vooral goed op bij het dragen van een lange jurk. Een schoen is een zeer fragiel voorwerp. Door eventuele glitters, steentjes of andere decoraties vragen wij u er voorzichtig mee om te gaan. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt, zorg dat de jurk niet aan de schoen blijft hangen en voorkom dat u met uw hakken op de (lange) jurk gaat staan.

 

Tassen huren

 1. Shop

  Zoek een clutch uit die bij u past
 2. Huur

  Geef de huurdatum aan. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Vul vervolgens de datum en de naam van het desbetreffende event in. Hiermee voorkomt u dat iemand op dezelfde gelegenheid dezelfde clutch meeneemt.
 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat de clutch op tijd bij u aankomen. Maak de blits ermee.
 4. Retour

  De volgende dag doet u de clutch weer in dezelfde doos, waarin u deze heeft ontvangen, terug. Plak de retoursticker erop en stuur de doos aangetekend terug.
 • Reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u met de clutch, zodat wij deze op de Blaque-website kunnen plaatsen. 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

Prijzen

De huurprijzen variëren van €25 tot €50 voor vier dagen. Mocht u een clutch langer dan vier dagen huren, dan komt er €4 per dag bij met een maximum van €20. Blijft u langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt de schoenen op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u deze op dinsdag terugsturen zonder extra kosten. 

De waarborg bedraagt minimaal €45. De borg kan behoorlijk oplopen bij een duurder artikel. Komt u de tas in de boutique huren, dan is de borgsom veel lager. U krijgt deze terug zodra wij de clutch weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen. U kunt ervoor kiezen om een verzekering bij ons af te sluiten. De €5 verzekering dekt voor hele kleine schades de lading. Diefstal, verlies en aangetoonde grote schades vallen hier niet onder. Deze zijn voor rekening van de huurder. 

 

N.B. Een clutch die geverfd moet worden, is alleen voor de verkoop.

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u een clutch huurt, zijn deze gereinigd en in perfecte staat. De clutch wordt in een doos verstuurd. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt de clutch ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen een clutch binnen 48 uur leveren. Wij sturen de clutch alleen op na betaling.

Versturen

Als u de clutch retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Als u een clutch selecteert, krijgt u direct te zien of deze beschikbaar is. Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het best uw reservering zo vroeg mogelijk doorgeven.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

Let op

Een tas/clutch is een zeer fragiel voorwerp. Glitters, steentjes of andere decoraties maken de tas kwetsbaar en daarom vragen wij u er voorzichtig mee om te gaan. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt; zorg dat de tas niet tegen uw kleding schuurt. 

 

Accessoires huren

 1. Shop

  Zoek een accessoire uit dat bij u past. Kijk goed naar de omschrijving en de maat.
 2. Huur

  Geef de huurdatum aan. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Vul vervolgens de datum en de naam van het desbetreffende event in. Hiermee voorkomt u dat iemand op dezelfde gelegenheid dezelfde accessoire draagt.
 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat het accessoire op tijd aankomt, zodat u kunt schitteren op uw feest.
 4. Retour

  De volgende dag doet u het accessoire weer in dezelfde doos, waarin u deze heeft ontvangen, terug. Plak de retoursticker erop en stuur de doos aangetekend terug.
 • Reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u met het accessoire, zodat wij deze op de Blaque-website kunnen plaatsen. 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

Prijzen

De huurprijzen variëren van €10 tot €100 voor vier dagen. Mocht u de een accessoire langer dan vier dagen huren, dan komt er €2,50 per dag bij met een maximum van €20. Blijft u langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt het accessoire op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u deze op dinsdag terugsturen zonder extra kosten. 

De waarborg bedraagt minimaal €50. De borg kan behoorlijk oplopen bij een duurder artikel. Komt u het accessoire in de boutique huren, dan is de borgsom veel lager. U krijgt deze terug zodra wij het accessoire weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen. 

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u het accessoire huurt, zijn deze gereinigd en in perfecte staat. Het accessoire wordt in een doosje of zakje verstuurd. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt het accessoire ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur het accessoire leveren. Wij sturen het accessoire alleen op na betaling.

Versturen

Als u het accessoire retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Als u een accessoire selecteert, krijgt u direct te zien of deze beschikbaar zijn. Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het best uw reservering zo vroeg mogelijk doorgeven.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

Let op

Wees voorzichtig met het gehuurde sieraad of de shawl. Als u parfum gebruikt, spuit dit dan op voordat u uw sieraad of shawl omdoet. Wij krijgen de geur er anders niet meer uit en dit doet afbreuk aan de kwaliteit van het product. 

 

Hoeden huren

 

 1. Shop

  Zoek een hoed of fascinator uit die bij u past. Kijk goed naar de omschrijving en de maat (zie: 'Opmeten hoofdmaat hieronder).
 2. Huur

  Geef de huurdatum aan. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Vul vervolgens de datum en de naam van het desbetreffende event in. Hiermee voorkomt u dat iemand op hezelfde feest dezelfde hoed draagt.
 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat de hoed/fascinator op tijd aankomt, zodat u kunt schitteren op uw feest.
 4. Retour

  De volgende dag doet u de hoed/fascinator weer in dezelfde doos, waarin u deze heeft ontvangen, terug. Plak de retoursticker erop en stuur de doos aangetekend terug.
 • Reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u met de hoed/fascinator, zodat wij deze op de Blaque-website kunnen plaatsen. 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

Prijzen

De huurprijzen variëren. Een fascinator heeft een huurprijs van €35 voor vier dagen. Een kleine hoed is €45 voor vier dagen en voor een grote hoed betaalt u een huurprijs van €55 vor vier dagen. Mocht u een fascinator/kleine hoed/grote hoed langer dan vier dagen huren, dan komt er €5 per dag bij met een maximum van €25. Blijft u langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt de hoed/fascinator op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u deze op dinsdag terugsturen zonder extra kosten. 

De waarborg bedraagt minimaal €75. De borg kan behoorlijk oplopen bij een duurder artikel. Komt u de schoenen in de boutique huren, dan is de borgsom veel lager. U krijgt deze terug zodra wij de hoed/fascinator weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen. 

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u de hoed of fascintaor huurt, zijn deze gereinigd en in perfecte staat. De hoed of fascinator wordt in een hoedendoos verstuurd. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt het pakket ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur hoed/fascinator leveren. Wij sturen de hoed/fascinator alleen op na betaling.

Versturen

Als u de hoed/fascinator retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Als u de hoed/fascinator selecteert, krijgt u direct te zien of deze beschikbaar zijn. Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het best uw reservering zo vroeg mogelijk doorgeven.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

 

Opmeten hoofdmaat

Het opmeten van uw hoofdmaat gaat als volgt: leg om uw breedste hoofdgedeelte, net boven uw oren, een centimeter. Geeft de centimeter 56 cm aan, dan is uw hoofdmaat 56 cm. De meest voorkomende maat is 56-57 cm. Blijkt een hoed te klein, dan kunt u de hoed ruilen voor een andere hoed. Een andere mogelijkheid is om uw haar los te dragen, zodat de hoed beter past. Als de hoed te groot is, kunt u deze ruilen, maar wij kunnen ook de band strakker maken. Uw haar opsteken kan ook een goede oplossing zijn. Zoals het lichaam verandert, verandert ook uw hoofd in de loop der jaren. Meet daarom altijd eerst u hoofdmaat op voor u een hoed bestelt.

 

De meeste hoeden zijn uniek. Het kan echter voorkomen dat er twee dezelfde modellen zijn, maar dan in een andere kleur. Dit geldt ook voor de fascinators. Vul daarom altijd de datum en naam van het feest waar u naartoe gaat. Hiermee voorkomt u dat een andere gast met dezelfde hoed of fascinator rondloopt. 

 

Let op

Wees voorzichtig met de hoed. Een hoed kan slecht tegen regen en vocht. Houd de hoed zolang mogelijk in de hoedendoos. Als u de hoed opzet, doe dit dan met twee handen. Kijk uit met uw make-up voor de hoedenrand en probeer vlekken te vermijden. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Let op! Deze site maakt gebruik van cookies.

Verander je browsersettings of ga er anders mee akkoord. Lees meer

Akkoord