Inloggen

 

collage

 

 

Hier kunt u alles lezen over de procedure en onze voorwaarden m.b.t. het huren van onze kledingcollectie, schoenen, tassen, accessoires en hoeden. Klik op een titel en de informatie wordt aan u getoond.

 

 

De kledingcollectie huren

 

 1. Shop

  In de boutique gaan wij samen met u op zoek naar de perfecte jurk.

 2. Huur

  Tijdens de huurovereenkomst die wij voor u invullen, geeft u ons de huurdatum door. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Ook vragen wij naar de datum en naam van het desbetreffende event. Hiermee voorkomen wij dat iemand op hetzelfde feest dezelfde outfit draagt.

 3. Schitter

  In de tussentijd zorgen wij ervoor dat de aanpassingen aan het kledingstuk in orde komen. Wij kunnen altijd het kledingstuk opsturen, maar het beste is dat u de jurk nog één keer bij ons komt doorpassen om te kijken of deze helemaal perfect zit, zodat u kunt schitteren op uw feest.

 4. Retour

  Binnen een paar dagen brengt u de outfit weer retour of doet u de outfit in de originele verpakking zoals u het ontvangen heeft. Plak de retoursticker erop en stuur het pakket aangetekend terug.

 • Stomerij- en reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u in uw outfit, zodat wij deze op onze Blaque website kunnen plaatsen.

 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

 

Prijzen

De huurprijzen variëren van €75 tot €275 voor vier dagen. Mocht u een kledingstuk langer dan vier dagen huren, dan komt er circa €10 per dag bij met een maximum van €50. Blijft het item langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt het kledingstuk op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u het kledingstuk op dinsdag terugsturen zonder extra kosten.

De waarborg bedraagt minimaal €50. U krijgt deze terug zodra wij het kledingstuk weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen.

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u een outfit huurt, is deze gereinigd en in perfecte staat. De jurk komt u ophalen in de boutique of kan verstuurd worden in een doos. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen. Indien een jurk niet goed zit, kunnen wij het altijd voor u verstellen. Neem dan contact met ons op.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt de outfit ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur een outfit leveren. Wij sturen de outfit alleen op na betaling.

Versturen

Als u de outfit retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos ook uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug. Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het beste zo vroeg mogelijk naar de boutique komen of een kijkje nemen op de website en contact met ons opnemen.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 dagen tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

Waar u op moet letten als u een jurk huurt

Wees voorzichtig met de gehuurde outfit. Zorg ervoor dat u uw parfum opdoet, voordat u uw kledingstuk aantrekt. Let op met eten en drinken. Een jurk is een zeer fragiel voorwerp. Van jurken met eventuele glitters, steentjes of andere decoraties vragen wij dat u er voorzichtig mee omgaat. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt, zorg dat de jurk niet aan de schoen blijft hangen en voorkom dat u met uw hakken op de (lange) jurk gaat staan. Veel jurken zijn van chiffon. Mocht er iemand in uw buurt roken, wees dan alert voor sigaretten-gaatjes. De chiffon wappert snel en komt dan tegen een sigaret aan. Het kan altijd gebeuren dat er een vlek op de jurk komt. De meeste vlekken worden er door onze stomerij weer uitgehaald. 

 

Schoenen huren

 1. Shop

  Kom naar de boutique, zoek schoenen uit die mooi bij uw outfit passen of neem een kijkje op de website en neem contact met ons op. 
 2. Huur

  Tijdens de huurovereenkomst die wij voor u invullen, geeft u ons de huurdatum door. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Ook vragen wij u naar de datum en naam van het desbetreffende event. Hiermee voorkomen wij dat iemand op hetzelfde feest dezelfde schoenen draagt.
 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat de schoenen voor u klaar liggen als u deze komt ophalen of we sturen ze op tijd op. Trek de schoenen aan en schitter op uw feest.
 4. Retour

  Binnen enkele dagen zien wij u graag weer in de boutique om de schoenen te retourneren of doet u de schoenen weer in dezelfde doos, waarin u deze heeft ontvangen, terug. Plak de retoursticker erop en stuur de doos aangetekend terug.
 • Reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u met de schoenen, zodat wij deze op de Blaque-website kunnen plaatsen. 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

 

Prijzen

De huurprijzen variëren van €35 tot €85 voor vier dagen. Mocht u de schoenen langer dan vier dagen huren, dan komt er €5 per dag bij met een maximum van €25. Blijft u langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt de schoenen op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u deze op dinsdag terugsturen zonder extra kosten. 

De waarborg bedraagt minimaal €50. U krijgt deze terug zodra wij de schoenen weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen.  

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u schoenen huurt, zijn deze gereinigd en in perfecte staat. De schoenen haalt u op of worden in een doos verstuurd. Bewaar deze alstublieft! U heeft de doos nodig bij het terugsturen.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt de schoenen ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur schoenen leveren. Wij sturen de schoenen alleen op na betaling.

Versturen

Als u de schoenen retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos ook uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het beste zo vroeg mogelijk naar de boutique komen of een kijkje nemen op de website en uw reservering doorgeven.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 dagen tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

Let op

Als u schoenen met een dunne hak huurt, wees dan voorzichtig met de stenen op de straten. Vermijd ook zoveel mogelijk gras, aangezien deze vlekken er moeilijk uit te halen zijn. Indien u van tevoren weet dat u op gras of kleine stenen gaat lopen, kunt u dat aangeven. Dan kunnen wij voor u onzichtbare plastic hoesjes onder de hak zetten. Wij leveren ook aparte hoesjes die u kunt kopen.

Schoenen met glitters en/of steentjes zijn zeer kwetsbaar. Let u vooral goed op bij het dragen van een lange jurk. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt, zorg dat de jurk niet aan de schoen blijft hangen en voorkom dat u met uw hakken op de (lange) jurk gaat staan.

 

Tassen huren

 1. Shop

  Kom langs in de boutique of neem een kijkje op de website en zoek een mooie clutch uit die bij uw outfit past.
 2. Huur

  Geef ons de huurdatum door en wij maken de huurovereenkomst op. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Wij vragen u ook naar de datum en naam van het desbetreffende event. Hiermee voorkomt u dat iemand op hetzelfde feest dezelfde clutch meeneemt.
 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat de clutch klaar ligt als u deze komt ophalen of zorgen ervoor dat de clutch op tijd bij u aankomt. Maak de blits ermee.
 4. Retour

  U komt na het event de clutch weer terug brengen of u doet de volgende dag de clutch in dezelfde doos, waarin u deze heeft ontvangen, terug. Plak de retoursticker erop en stuur de doos aangetekend terug.
 • Reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u met de clutch, zodat wij deze op de Blaque-website kunnen plaatsen. 

Wilt u er vantevoren zeker van zijn dat alles mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

Prijzen

De huurprijzen variëren van €25 tot €50 voor vier dagen. Mocht u een clutch langer dan vier dagen huren, dan komt er €5 per dag bij met een maximum van €20. Blijft u langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt de schoenen op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u deze op dinsdag terugsturen zonder extra kosten. 

De waarborg bedraagt minimaal €45. U krijgt deze terug zodra wij de clutch weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen.  

 

N.B. Een clutch die geverfd moet worden, is alleen voor de verkoop.

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u een clutch huurt, is deze gereinigd en in perfecte staat. U komt de clutch in de boutique ophalen of de clutch wordt in een doos verstuurd. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt de clutch ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen een clutch binnen 48 uur leveren. Wij sturen de clutch alleen op na betaling.

Versturen

Als u de clutch retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos ook uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het beste zo vroeg mogelijk naar de boutique komen of een kijkje op de website nemen en uw reservering aan ons doorgeven.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 dagen tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

Let op

Een tas/clutch is een zeer fragiel voorwerp. Glitters, steentjes of andere decoraties maken de tas kwetsbaar en daarom vragen wij u er voorzichtig mee om te gaan. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt; zorg dat de tas niet tegen uw kleding schuurt. 

 

Accessoires huren

 1. Shop

  Kom naar de boutique en zoek een accessoire uit dat bij u past. Neemt u een kijkje op de website, kijk dan goed naar de omschrijving en maat.
 2. Huur

  Geef ons de huurdatum door. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Wij maken de huurovereenkomst op en vragen u naar de naam en datum van het desbetreffende event. Hiermee voorkomt u dat iemand op dezelfde gelegenheid hetzelfde accessoire draagt.
 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat het accessoire klaar ligt als u langs komt om het op te halen of zorgen ervoor dat het op tijd aankomt, zodat u kunt schitteren op uw feest.
 4. Retour

  U komt na het event de accessoire weer retour brengen of de volgende dag doet u het accessoire in dezelfde doos, waarin u deze heeft ontvangen, terug. Plak de retoursticker erop en stuur de doos aangetekend terug.
 • Reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u met het accessoire, zodat wij deze op de Blaque-website kunnen plaatsen. 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

Prijzen

De huurprijzen variëren van €10 tot €100 voor vier dagen . Mocht u de een accessoire langer dan vier dagen huren, dan komt er €2,50 per dag bij met een maximum van €35. Blijft u langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt het accessoire op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u deze op dinsdag terugsturen zonder extra kosten. 

De waarborg bedraagt minimaal €50. U krijgt deze terug zodra wij het accessoire weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen. 

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u het accessoire huurt, zijn deze gereinigd en in perfecte staat. Het accessoire wordt in een doosje of zakje verstuurd of meegegeven. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt het accessoire ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur het accessoire leveren. Wij sturen het accessoire alleen op na betaling.

Versturen

Als u het accessoire retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos ook uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Om te voorkomen dat het item al gereserveerd is, kunt u het beste zo vroeg mogelijk naar de boutique komen of een kijkje nemen op de website en uw reservering meteen doorgeven.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 dagen tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

Let op

Wees voorzichtig met het gehuurde sieraad of de shawl. Als u parfum gebruikt, spuit dit dan op voordat u uw sieraad of shawl omdoet. Wij krijgen de geur er anders niet meer uit en dit doet afbreuk aan de kwaliteit van het product. 

 

Hoeden huren

 

 1. Shop

  Kom naar de Blaque boutique en zoek een hoed/fascinator uit die bij u past of neem een kijkje op de website. Kijk goed naar de omschrijving en de maat (zie: 'Opmeten hoofdmaat hieronder).
 2. Huur

  Geef ons de huurdatum door en wij maken de huurovereenkomst op. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Ook vragen wij u naar de datum en naam van het desbetreffende event. Hiermee voorkomt u dat iemand op hezelfde feest dezelfde hoed draagt.
 3. Schitter

  Wij zorgen ervoor dat de hoed/fascinator voor u klaar ligt als u deze komt ophalen of we zorgen ervoor dat de hoed/fascinator op  tijd aankomt, zodat u kunt schitteren op uw feest.
 4. Retour

  Binnen enkele dagen brengt u de hoed/fascinator weer retour of de volgende dag doet u de hoed/fascinator in dezelfde doos, waarin u deze heeft ontvangen, terug. Plak de retoursticker erop en stuur de doos aangetekend terug.
 • Reinigingskosten zijn voor onze rekening.
 • Wij willen heel graag een foto van u met de hoed/fascinator, zodat wij deze op de Blaque-website kunnen plaatsen. 

Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

Prijzen

De huurprijzen variëren. Een fascinator heeft een huurprijs vanaf €20 voor vier dagen. Een kleine hoed is vanaf €40 voor vier dagen en voor een grote hoed betaalt u een huurprijs van €55 voor vier dagen. Mocht u een fascinator/kleine hoed/grote hoed langer dan vier dagen huren, dan komt er €5 per dag bij met een maximum van €25. Blijft u langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 

Indien u huurt voor een weekend en u wilt de hoed/fascinator op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u deze op dinsdag terugsturen zonder extra kosten. 

De waarborg bedraagt minimaal €50. U krijgt deze terug zodra wij de hoed/fascinator weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen. 

Betalen

De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren/kopen door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u de hoed of fascinator huurt, zijn deze gereinigd en in perfecte staat. De hoed/fascinator kunnen wij aan u opsturen of u kunt de hoed/fascinator komen ophalen. Bewaar de doos waarin de hoed zit alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt het pakket ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur hoed/fascinator leveren. Wij sturen de hoed/fascinator alleen op na betaling.

Versturen

Als u de hoed/fascinator retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos ook uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Om te voorkomen dat de hoed/fascinator al gereserveerd is, kunt u het best zo vroeg mogelijk langskomen of neem een kijkje op de website. Geef uw reservering zo snel mogelijk door.

Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 dagen tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huur. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.

 

Opmeten hoofdmaat

Het opmeten van uw hoofdmaat gaat als volgt: leg om uw breedste hoofdgedeelte, net boven uw oren, een centimeter. Geeft de centimeter 56 cm aan, dan is uw hoofdmaat 56 cm. De meest voorkomende maat is 56-57 cm. Blijkt een hoed te klein, dan kunt u een andere hoed uitkiezen. Een andere mogelijkheid is om uw haar los te dragen, zodat de hoed beter past. Als de hoed te groot is, kunnen wij voor u de band strakker maken. Uw haar opsteken kan ook een goede oplossing zijn. Zoals het lichaam verandert, verandert ook uw hoofd in de loop der jaren. Meet daarom altijd eerst u hoofdmaat op voor u een hoed bestelt.

 

De meeste hoeden zijn uniek. Het kan echter voorkomen dat er twee dezelfde modellen zijn, maar dan in een andere kleur. Dit geldt ook voor de fascinators. Wij vragen daarom altijd naar de datum en naam van het feest waar u naartoe gaat. Hiermee voorkomt u dat een andere gast met dezelfde hoed of fascinator rondloopt. 

 

Let op

Wees voorzichtig met de hoed. Een hoed kan slecht tegen regen en vocht. Houd de hoed zolang mogelijk in de hoedendoos. Als u de hoed opzet, doe dit dan met twee handen. Kijk uit met uw make-up voor de hoedenrand en probeer vlekken te vermijden. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Let op! Deze site maakt gebruik van cookies.

Verander je browsersettings of ga er anders mee akkoord. Lees meer

Akkoord